Wii wont boot game.

Dec 10, 2009 at 6:55 PM

I have formated my Targa 250GB external Hardrive til WBFS and dragged Super mario bros Wii over.

When i start USBLoader, WiiFlow or Neogamme to boot the game, i get this error message:

"An error has ocurred.
Press the eject button, remove the disk and turn off the power to the console.
please refer to the wii operations manual for details. "

 

What seems to be the problem? and one more thing, i didnet get any picture up, (picture of the cover) how do i fix that?

 

Dec 11, 2009 at 12:28 AM

You have to add from WBFS manager

Dec 11, 2009 at 1:23 AM

apparently i got the game working by downloading Cfg_USB_Loader_49.zip from here: <!-- m -->http://code.google.com/p/cfg-loader/downloads/list<!-- m -->

And put it in the apps on the SD card, a different USBloader shows up in Homebrew and now i can play the game! :D

But is it possible to put this new UsbLoader on my wii menu, so i dont have to go in to homebrew everytime?

Dec 11, 2009 at 1:30 AM
b3ndik wrote:

apparently i got the game working by downloading Cfg_USB_Loader_49.zip from here: <!-- m -->http://code.google.com/p/cfg-loader/downloads/list<!-- m -->

And put it in the apps on the SD card, a different USBloader shows up in Homebrew and now i can play the game! :D

But is it possible to put this new UsbLoader on my wii menu, so i dont have to go in to homebrew everytime?

If you want a usbloader that works as a channel from the wii menu. I would suggest WiiFlow, works perfect on my 4.2U.

Dec 11, 2009 at 2:38 AM

That's the problem, wiiflow, usbloader or neogamma would boot my games, exept of the new Usb Loader i downloaded Cfg_USB_Loader_49.zip.

But i have wiiflow to, and that shows only up in homebrew.

 

Dec 11, 2009 at 2:58 AM

Did you use WiiFlow 1.1 Full or Lite? Go here

http://wiiflow.wiitdb.com/index.htm

Download the full version and read through the readme carefully. The full version comes with the .wads for channel installation.

Dec 11, 2009 at 11:08 AM

yes, i did use the Wiiflow 1.1 Full.